Vem är JFK Offshore

JFK Offshore

JFK Offshore har under flera år utbildat personal för Norska olja- & gas industrin. Vi är ackrediterade av Norsk sertificering AS och godkända leverantörer till Equinor (fd. Statoil) och Achilles JQS. Norsk serificering AS har aldrig tidigare godkänt leverantörer utanför Norges gränser vilket gör oss stolta att kunna presentera JFK som först i Sverige med denna utmärkelse. 


När det gäller offshore industrin kräver branschen en högre kvalitativ utbildningsnivå, detta styrks med Norska lagar. Statistik påvisar att utbildning som de har utvecklat är den absolut bästa i världen. Även om skadorna inte har försvunnit så har de minskat drastiskt, även faktorer som - varför skador uppkommer - är förändrad. 


I stort handlar det om att kunskap har gett utdelning på alla plan hos företagen; ekonomi, hälsa, miljö och säkerhet samt hög kompetens bland personalen. I stor utsträckning handlar det om en djupare förståelse kring det material som används, praktiska övningar som ger ökad kunskap och förståelse samt förståelsen kring riskanalyser. 


Vår hemsida för Norska sektorn, finner ni här:

jfkoffshore.se

Vi är stolta att presentera oss som godkända leverantörer

JFK är de första och enda företaget utanför Norge som är certifierade av Norsk Sertifiserig AS, vilket ger oss godkännande och lov att utbilda för den Norska olja- & gas industrin.JFK är godkända av Achilles JQS vilket innebär att vi är godkända som leverantörer till olja- och gas industrin både i Norge och Danmark.


ID06 

Vi är ackrediterade kompetensregistrator.


HLR rådet 

Vi är godkända instruktörer genom HLR rådet.